تحقق عملی سیاستهای اقتصاد مقاومتی کشور را در برابر فشارهای دشمنان مصون می دارد/تشریح نقش زنان در پیشبرد اقتصاد مقاومتی / شرکتهای دانشبنیان ظرفیتهای مناسبی در جذب اشتغال دختران متخصص دارند
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، همدلی و همزبانی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور را لازم و ضروری دانست و اظهارداشت: تحقق عملی سیاستهای اقتصاد مقاومتی در سایه همدلی و همزمانی همه قوا و مردم، می تواند کشور را در برابر فشارهای دشمنان مصون دارد.
شهیندخت مولاوردی روز سهشنبه در همایش زنان، خودباوری و تعالی جامعه، با تاکید بر ضرورت تلاش همگانی در همه بخش های کشور برای پیشبرد سیاستهای اقتصاد مقاومتی اظهارداشت: یکی از مؤلفههای اقتصاد مقاومتی ، درون زا و مردم بنیاد بودن آن است و باید با بکارگیری تمامی ظرفیتهای قوا و مردم برای تحقق عملی اقتصاد مقاومتی بکوشیم.
مولاوردی به نقشهای چندوجهی زنان از جمله مادری و تربیتی در تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: زنان جامعه میتوانند با بکارگیری اصلاح الگوی مصرف، مدیریت مصرف، پرهیز از مصرفگرایی و تشویق به خرید و استفاده از تولیدات داخل، به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کنند.
وی نقش دولت در اقتصاد را تسهیلگری و بسترسازی دانست و گفت: دولت میتواند بسترهای مناسب فضای کسب و کار را فراهم کند و قوانین مزاحم در این زمینه را برطرف نماید. اولویت دولت ایجاد اشتغال، اتکا نداشتن اقتصاد به نفت و پیشبرد طرح های توسعه ای در کشور است.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده ادامه داد: زنان ایران از نظر شاخصههای توسعه اجتماعی، آموزش، بهداشت، امید به زندگی و توانمندسازی و خودباوری و دانش آموختگی در جایگاه مناسبی قرار دارند اما برای تحقق نقطه مطلوب باید عزم جدیتری داشته باشیم.
مولاوردی ارتقاء جایگاه زنان را موجب تعالی جامعه دانست و اظهارداشت: سه عنصر ارتقاء اعتماد به نفس در میان زنان، اعتماد دولت به زنان و اعتماد زنان به زنان از جمله مسایلی است که در تحقق ارتقاء جایگاه زنان در کشور دخیل هستند و میتوانند در خلق حماسه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی نقش بسزایی ایفا کنند.
در پایان این مراسم با حضور معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، استاندار و جمعی از مسئولین استان البرز، از جمعی از خانوادههای معظم شهدا و فرهیختگان این استان تجلیل شد.
بازدید از انجمن حامیان کودکان کار و خیابان
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده مردم را سرمایههای دولت دانست و گفت: سازمانهای مردمنهاد میتوانند کمک شایانی به دولت در عرصه کاهش آسیبهای اجتماعی کنند.
شهیندخت مولاوردی روز سهشنبه در حاشیه سفر یک روزه خود به استان البرز در بازدید از انجمن حامیان کودکان کار و خیابان گفت:کشورهای سلامت محور، کشورهایی هستند که مسایل و آسیبهای اجتماعی بوجود آمده را پیشگیری میکنند تا به بحرانهای اجتماعی تبدیل نشود.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده از کارگاههای خیاطی، آرایشگری بانوان و مردان، قالیبافی، گلدوزی، تراشکاری، جوشکاری، تعمیرات موبایل و کلاسهای آموزشی کودکان تحت نظارت آموزش و پرورش از سنین 9 تا 18 سال در انجمن حامیان کودکان کار و خیابان بازدید کرد و با توضیح مسئولین و متخصصین در جریان عملکرد و فعالیت این مجموعه قرار گرفت.
مشاوره، تشکیل جلسات روانشناسی برای خانوادههای بیسرپرست و بدسرپرست، تشکیل کلاسهای فرزند پروری و بچههای مددکاری از جمله فعالیتهای این انجمن میباشد. هدف از تأسیس این مؤسسه کمک و یاری رساندن به کودکان آسیبدیده و در معرض خطر اعم از کودکان کار، خیابان، پناهنده و محروم است.
تاکید بر تلاش برای رسیدن به توسعه متوازن و پایدار
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، با بیان این که از تمام ظرفیتهای کشور از جمله سرمایههای انسانی باید استفاده مطلوب کنیم تا اقتصادی پویا و فعال داشته باشیم، گفت: باید در جامعه از تمامی زمینههای فرهنگی و اجتماعی استفاده کرد و به دنبال ایجاد سنجش و شاخصهای آماری بوده و بر طبق همین آمارها به دنبال ترمیم شکاف جنسیتی و عدالت اجتماعی باشیم.
مولاوردی در نشست با اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز اظهار امیدواری کرد که با استفاده از استعدادها و سرمایه انسانی اعم از تحصیلکردگان دختر و پسر بتوانیم به توسعه متوازن و پایدار در کشور دست یابیم .
شرکتهای دانشبنیان ظرفیتهای مناسبی در جذب اشتغال دختران متخصص دارند
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه شرکتهای دانش بنیان در آینده نقش بسزایی در ایجاد اشتغال برای جوانان تحصیلکرده و توسعه علمی ایفا خواهند کرد، اظهار داشت: شرکتهای دانشبنیان ظرفیتهای مناسبی در جذب دختران تحصیلکرده و متخصص دارند و باید با برنامهریزی لازم در راستای فعلیت یافتن این ظرفیتها، زمینههای رشد و توسعه را در کشور فراهم آوریم.
شهیندخت مولاوردی در حاشیه سفر یک روزه به استان البرز در بازدید از گروه دارویی «سیناژن» در شهرک صنعتی «سیمیندشت»، با بیان اینکه دولت میتواند با ارائه مشوقهای لازم زنان را به تشکیل شرکتهای دانشبنیان تشویق کند، گفت: امیدواریم با استفاده از تجربه شرکتهای دانشبنیان، کشور مسیر خود را به سمت اقتصاد دانشبنیان که یکی از مولفههای اقتصاد مقاومتی است، هموار کند.
گروه دارویی سیناژن در زمینه داروهای بیولوژیک، درمان سرطانهای مختلف، ناباروری، پوکی استخوان و نارساییهای کلیوی گامهای مؤثر و مهمی در توسعه علمی و خودکفایی در تولید داروهای خاص در کشور برداشته است.