محمدجعفر قائمپناه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید رئیسی و تقدیر از خدمات و تلاشهای سردار سعید محمدی افزود: به هر حال وقتی دولتی تغییر میکند، افراد جدیدی در سمتها قرار میگیرند، اما مهم است که از تجربیات عزیزان قبلی هم استفاده شود. در مدیریت جدید معاونت، قائم مقامی منصوب نخواهد شد.
معاون اجرایی رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه واقعیت این است که ورود جناب آقای پزشکیان به رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری، با تدبیر مقام معظم رهبری و در جهت حفظ منافع ملی صورت گرفت و معتقدم ایشان به دنبال افزایش مشارکت در انتخاباتی رقابتی بودند، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران اول به خدا و بعد به مردم متکی است و نه به غرب وابسته است و نه شرق، در نتیجه مقام معظم رهبری در این انتخابات تدبیر کردند که مردم بیشتری در انتخابات مشارکت کنند و فردی هم از سوی مردم انتخاب شد که رهبر معظم انقلاب اسلامی شناخت خوبی از ایشان دارد و حتی در زمان وزارت بهداشت از ایشان حمایت میکرد.
سرپرست نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه آقای دکتر پزشکیان در همه امور با رهبر معظم انقلاب اسلامی هماهنگی انجام میدهند، خاطرنشان کرد: بنده حدود 4 دهه است که با آقای پزشکیان دوست و همراه هستم و شهادت میدهم که ایشان همواره، حتی آن زمان که یک جوان بود و مسئولیتی نداشت، باز هم به فکر مردم بود و درد مردم را داشت.
پیش از سخنان دکتر قائم پناه، سردار سعید محمدی نیز با تشکر از برگزارکنندگان این مراسم گفت: امیدوارم دوستان از تجربیات ایجاد شده در این دوره استفاده کنند و مسیری که برای اصلاح نظام اداری نهاد ریاست جمهوری در دولت شهید رئیسی در حال انجام بود، ادامه یابد.
در پایان این مراسم با اهدای لوح یادبودی از تلاشهای سردار سعید محمدی در دوره تصدی این مسئولیت قدردانی شد.