يکشنبه 3 مرداد 1389 - 13:03 رييس جمهور در پنجمين جشنواره كارآفرينان ملي؛ ايران در طول تاريخ پيام آور صلح و دوستي براي بشريت بوده است
رييس جمهور هدف اصلي همه تحريم ها و اعمال فشارهاي قدرت هاي زورگو عليه ملت ايران را جلوگيري از پيشرفت و آباداني ايران دانست و گفت: امروز بايد دست به دست هم تمام تهديداتي را كه دشمنان ايجاد مي كنند در كارخانه تمدن و فرهنگ ساز ايراني به فرصتي براي شكوفايي و عزت و سرافرازي تبديل كنيم.
دكتر محمود احمدي نژاد پيش از ظهر امروز در پنجمين جشنواره كارآفرينان برتر ملي با اشاره به سناريوي تبليغاتي جديد آمريكا عليه ملت ايران گفت: آنان در اين سناريو بخشي از روسيه و كشورهاي اروپايي و عده اي را نيز در داخل كشور با خود همراه كردهاند كه به زودي جزييات و ابعاد پيچيده آن را با ملت ايران درميان خواهيم گذاشت. بي ترديد عنايت خداوند متعال بود كه اين سناريوي پيچيده افشا شد و امروز با جزييات كامل در اختيار ملت ايران قرار دارد.
دكتر احمدي نژاد گفت: ملت ايران در طول سالهاي گذشته همكاري كاملي با آژانس بين المللي انرژي هسته اي داشته است اما امروز مطمئن شديم كه برخي قدرت هاي غربي به دنبال دشمني هستند و ملت ايران هر كسي را كه در سناريوي جديدي كه عليه ايران نوشته شده است همراهي كند را به عنوان دشمن تلقي كرده و پاسخ قاطعي به آن خواهد داد. ملت ايران در طول تاريخ دشمنان خود را نه با زور و جنگ افروزي بلكه با تدبير ، فرهنگ و مديريت كنار زده است.
رييس جمهور گفت: دشمنان خيال مي كنند با حمله به برخي كشورهاي خاورميانه و ايجاد ناامني و تنش در منطقه مي توانند ايران را تحت فشار قرار داده و امتياز بگيرند. به زعم خود اجازه ندهند كه ملت ايران به موقعيت شايسته خود دست پيدا كنند.
رييس جمهور تصريح كرد: هر كس تصميمي عليه ملت ايران بگيرد و به فرض مثال بخواهد كشتي ها و هواپيماهاي ايراني را بازرسي كند بايد بداند كه بلافاصله عكس العمل قاطعي را دريافت خواهد كرد و تجربه نشان داده كه عكس العمل ايران، پشيمان كننده است.
دكتر احمدي نژاد در ادامه با اشاره به اينكه ملت ايران در طول تاريخ دشمنان خود را نه با زور و جنگ افروزي بلكه با تدبير ، فرهنگ و مديريت از ميان برداشته است خطاب به اروپايي ها خاطر نشان كرد ملت ايران در طول تاريخ هيچ گاه اهل درگيري، جنجال و تنش نبوده و از قطعنامه و تحريم استقبال نمي كند. ايرانيان همواره اهل منطق ، صلح و دوستي هستند اما بايد بدانيد بداخلاقي هاي شما جز اينكه آبرويتان را هر چه بيشتر در دنيا مي برد تاثير ديگري نخواهد داشت.
رييس جمهور با اشاره به دلايل مخالفت و دشمني قدرت هاي فاسد جهاني با ملت ايران اظهار داشت: آنان در اوج احساسات جهاني عليه رژيم صهيونيستي كه به دنبال حمله ضد انساني به كشتي حامل كمك هاي بشردوستانه به غزه صورت گرفته بود عليه ايران قطعنامه صادر كردند و همواره ايران را خطري براي امنيت جهاني معرفي مي كنند اين در حالي است كه ايران در طول تاريخ پيام آور صلح و دوستي براي بشريت بوده است.
هر كالايي كه تحريم كنند كارآفرينان و متخصصين ايراني بهتر از آن را توليد كرده و جايگزين خواهند كرد
دكتر احمدي نژاد با اشاره به اقدام قدرت هاي زورگو در خصوص تحريم بعضي كالاها گفت: بدون ترديد هر كالايي كه تحريم كنند كارآفرينان و متخصصين ايراني بهتر از آن را توليد كرده و جايگزين خواهند كرد.
دكتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد: اينكه قدرت هاي فاسد جهاني برخلاف چهره فكور و پيشرفته اي كه از خود نشان مي دهند از ابزار زور براي برآورده كردن خواسته هاي خود استفاده مي كنند نشان دهنده اين است كه به ذلت و پوچي رسيده اند و چاره اي جز توسل به زور ندارند.
دكتر احمدي نژاد گفت: جمهوري اسلامي ايران در روابط خود با ديگران به دنبال احترام و عدالت است و هر كس بر اين مبنا رفتار كند از آن استقبال خواهد كرد. اما اگر كساني بر خلاف اين روش عمل كنند در حقيقت خودشان را به دره سكوت و نابودي نزديك كرده اند و اين تاسف انگيز است.
رييس جمهور گفت: كساني كه عليه ملت ايران اقدام مي كنند اگر قصد دارند حضور و جايگاهي در آينده جهان داشته باشد در اولين اقدام بايد رفتار و عملكرد خود را اصلاح كنند چرا كه روند جهاني به سمت كنار گذاشتن قدرت هاي فاسد در حال حركت است.
هدف اصلي دشمن جلوگيري از آباداني و ساختن ايران عزيز است
رييس جمهور تصريح كرد: قدرت هاي فاسد جهاني از اينكه روح تمدن ساز و فرهنگ آفرين ملت ايران بيدار و احياء شود به شدت نگران و عصباني هستند چرا كه مي دانند چه پتانسيل عظيم و توانمندي در ايران نهفته است كه اگر بيدار شود ملت ها در مقايسه بين دو انتخاب هيچگاه به سمت قدرت هاي فاسد نخواهند رفت.
وي خاطر نشان كرد: آنان مي دانند كه اگر ملت ايران فرصت شكوفايي پيدا كند تمدن عظيم خود را مجدداً احيا كرده و در مقابل اين تمدن همه دستاوردهاي مادي آنان رنگ مي بازد بنابراين دشمنان با پيشرفت، آباداني و زندگي و نشاط ملت ايران مخالفت مي کنند.
دكتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد: امروز هم بدخواهان و مخالفين ملت ايران از روي ضعف و ذلت دست به دست هم داده اند و تصور مي كنند كه با طراحي سناريوي تبليغاتي و جنگ رواني جديد مي توانند ملت ايران را به توقف و عقب نشيني وادار كنند.
رييس جمهور گفت: دشمنان به روشني مي دانند كه ملت ايران اهل درگيري، جنگ و تجاوزگري نيست و اگر كسي به ايران دست درازي كند ملت بزرگ ايران آن دست را از بازو قطع خواهد كرد.
دكتر احمدي نژاد افزود: ملت ايران در گذشته، قلوب ملت هاي مختلفي را با انديشه و فرهنگ انساني با خود همراه كرده و با تدبير و سياست قدرت هاي فاسد را كنار زده است امروز هم براي مقابله با آمريكا و متحدين آن نيازي به جنگ و درگيري ندارد و مي تواند با تدبير، فرهنگ، وحدت و تمدن ايراني همه آنها را به زير بكشاند و اين موضوعي است كه بدخواهان ملت ايران نيز به خوبي از آن آگاه هستند اما جرات بيان آن را ندارند.
رييس جمهور با بيان اينكه ملت ايران مديريت ظالمانه و يك طرفه قدرت هاي فاسد بر جهان را قبول ندارد، گفت: اگر فرهنگ و تمدن ايراني شكوفا شود جايي براي غارت هاي گسترده و مدرن غاصبان و سلطه گران در جهان باقي نخواهد ماند.
رييس جمهور در بخش ديگري از اظهارات خود با اشاره به جايگاه و اهميت كارآفريني گفت: پرافتخار ترين اقدام و عمل اجتماعي ايجاد كار مثبت و سازنده است و اين مجاهدتي بزرگ و عبادتي كم نظير است.
وي افزود: اگر از منظر تاريخي و به صورت منصفانه سرنوشت ملت ها بررسي شود بي ترديد ملت ايران از درخشش ويژه و استثنايي برخوردار است و چنانچه مفاخر و انديشه هاي ايراني از تاريخ بشريت كنار گذاشته شود چيز با ارزشي از فرهنگ و تمدن انساني براي عرضه وجود نخواهد داشت.
رييس جمهور گفت: ارزش هاي الهي حاكم بر ايران زمين كه منطبق بر فطرت هاي پاك الهي است همه انسانها را در طول تاريخ به هم پيوند زده و آثاري را خلق كرد كه امروز هم افتخار همه بشريت است.
دكتر احمدي نژاد گفت: كساني كه اساس تاسيس آنها بر كشتار وسيع ملت ها و مردم بومي بوده است و ثروت هاي خود را با بردگي صدها ميليون انسان بي گناه و غارت گسترده منابع ملت ها به دست آورده هيچ درخشش و سخن جديدي در برابر فرهنگ و تاريخ پرافتخار ملت ايران ندارند.
رييس جمهور گفت: ملت ايران برخلاف تبليغاتي كه در 200 سال اخير توسط استعمار پير و دنباله هاي آن در دنيا به راه انداخته اند كه ملتي راحت طلب است، ملتي ساعي ، پرتلاش و خستگي ناپذير است و دستاوردهاي مختلف تاريخي ، حاكميت قواعد انساني و پيشرفت هاي علمي، پزشكي و فلسفي كه در طول تاريخ داشته. اين موضوع را ثابت ميكند.
رييس جمهور با بيان اينكه ايرانيان هيچ گاه نگاه طايفه اي و ناسيوناليستي نسبت به ايران نداشتند اظهار داشتند: ايران در طول تاريخ متعلق به همه بشريت بوده و تحولات ايران همواره تمام جهان را تحت تاثير قرار داده است ايرانيان دستاوردهاي خود را سخاوتمندانه در اختيار همه بشريت قرار دادهاند.
دكتر احمدي نژاد با بيان اينكه سير تمدني ملت ايران در 200 سال گذشته از ناحيه استعمارگران دچار توقف و كندي شد، اظهار داشت: امروز به فضل الهي حركت و تمدن ملت ايران مجدداً خود را پيدا كرده و در حال احياء است.
وي در ادامه با اشاره به ضرورت شناسايي و تبيين عوامل بوجود آمدن تمدن عظيم ايران زمين خاطر نشان كرد: شناسايي اين عوامل و جاري كردن آن، مي تواند مجدداً موجب بازيابي و احياء تمدن بزرگ ايران زمين شود.
دكتر احمدي نژاد ايمان به خدا را از عوامل تمدن عظيم ايراني دانست و گفت: آنچه به انسان اراده و همت مي دهد، ايمان و يگانه پرستي است و ملت ايران در طول تاريخ ملتي موحد بوده است اين بدان معناست كه به لحاظ دريافت هاي انساني در سطح بالايي قرار داشته است. توحيد و ايمان به خدا رمز شكوفايي و ماندگاري ملت ايران در طول تاريخ است .
وي با بيان اينكه عشق و محبت از ديگر عوامل تمدن بزرگ ايراني به شمار مي رود گفت: عشق و محبت شيرازه پيوستگي ملت ايران در طول تاريخ بوده است و عشق به ارزش هاي انساني ، پاكي ،عدالت و انسانها همواره در فرهنگ ايراني موج مي زند.
رييس جمهور مهمترين عامل در تمدن بزرگ ايران زمين را كار و كوشش دانست و گفت: تمام ارزش ها، تمدن و افتخارات ملت ايران در طول تاريخ به خاطر عنصر كار بوده است.
دكتر احمدي نژاد گفت: امروز ايران يك جغرافيا و نژاد خاصي در برابر ساير نژادها نيست بلكه بسيار فراتر از اين مولفه ها است.امروز ايران پيامآور ، راه و فرهنگ جديد و افق روشني در برابر بشريت به شمار مي رود ، ايران مترادف عدالت طلبي، ظلم ستيزي، عزت و سرافرازي و نشاط و برادري و راه نجات براي بشريت است.
رييس جمهور گفت: دنياي غرب همه موجوديت انسان را خرج خودخواهي ، زياده طلبي هاي خود كرده است و انسانها در اين كشورها از هيچگونه آرامش خاطري برخوردار نيستند.
دكتراحمدي نژاد گفت: امروز تنها نقطه اميد ملت ها، حركت عزت آفرين ملت ايران است از اين رو بايد ايران را مجدداً با ايمان، عشق و كار بسازيم و به قله هاي عزت و سرافرازي برسانيم.
وي افزود: همه كساني كه در طول تاريخ ماندگار شدند، كساني بودند كه از خودشان براي جامعه فداكاري كرده اند و امروز كارآفرينان در همين مسير حركت مي كنند .
وي ساختن ايران را الگوسازي و اميد دادن به همه بشريت دانست و گفت: امروز در حال عبور از گردنه سنگين ساختن ايران هستيم و اين كار با همت كار آفرينان و ملت بزرگ ايران، انجام خواهد شد.
رييس جمهور تصريح كرد: بايد ايران را بسازيم و ضمن پاسخ به نيازهاي ملت ايران، الگويي از آباداني و سازندگي را به دنيا معرفي كنيم و به جايي برسيم كه مدل كارآفريني ايراني به عنوان الگويي در دنيا اجرا شود.
رييس جمهور با بيان اينكه امروز تقاضا براي انديشه ، ابتكار و كالاي ايراني در دنيا روزافزون است: گفت: مجموعه دولت به عنوان خادم و با همه توان از اقدامات كارآفرينان پشتيباني مي كند و بايد همه دست به دست هم كمك كنيم با همت بلند از گردنه ساختن ايران به سرعت عبور كنيم. عبور از اين گردنه، پيروزي هاي پي در پي را براي همه ملت ايران و بشريت بدنبال خواهد داشت.
اخبار مرتبط :
رييس جمهور در پنجمين جشنواره كارآفرينان ملي؛ ايران در طول تاريخ پيام آور صلح و دوستي براي بشريت بوده است يکشنبه 3 مرداد 1389 - 13:03