منشور حقوق شهروندی فرزند قانون اساسی است/ منشور حقوق شهروندی، تبلیغاتی، سیاسی و امری کوتاه مدت نیست/ قدردانی از تلاش ها و زحمات استانداران در راستای اجرای منشور حقوق شهروندی
دستیار رییس جمهوری در امور حقوق شهروندی بر فعال شدن بیش از پیش سرمایه اجتماعی در کشور تاکید کرد و گفت: اجرای منشور حقوق شهروندی باید به افزایش همبستگی، انصاف، آگاهی، عدالت و آزادی آحاد ملت ایران منجر شود.
دکتر الهام امین زاده روز دوشنبه در گردهمایی استانداران که در سالن پیامبر اعظم(ص) وزارت کشور در زمینه حقوق شهروندی برگزار شد، تصریح کرد: منشور حقوق شهروندی باید فارغ از اینکه در آینده چه جریانی حاکم بر کشور باشد، جزو مباحث اصلی کشور شود.
دستیار رییس جمهوری در امور حقوق شهروندی خاطرنشان ساخت: مشارکت سمن ها، تشکل ها، فعالان سیاسی و مسئولان کل کشور در اجرای حقوق شهروندی بسیار ضروری است.
دکتر امینزاده هدف از برگزاری چنین جلساتی را طرح و انتقال، انتقادات، پیشنهادات ، راهکارها و تعامل روزافزون همه بخش های کشور برای اجرای منشور حقوق شهروندی دانست و ادامه داد: منشور حقوق شهروندی، تبلیغاتی، سیاسی و امری کوتاه مدت نبوده بلکه فرآیندی صدساله در تاریخ این سرزمین است که سه ضلع مردم-دولت، دولت-مردم و مردم-مردم باید حقوق شهروندی یکدیگر را رعایت کنند.
دستیار رییس جمهوری در امور حقوق شهروندی با قدردانی از تلاش ها و زحمات استانداران در راستای اجرای منشور حقوق شهروندی، گفت: به دنبال تعریف روز شهروندی در استان ها هستیم و ضمن بازدید از روستاهای محروم ، دیدار با فعالان سیاسی، سمن ها و بخش های مختلف دستگاه های دولتی و اجرایی به سمت پیشبرد اهداف مندرج در این سند حرکت کنیم.
دکتر امینزاده ادامه داد: دستیار رییس جمهوری در امور حقوق شهروندی وظیفه دارد تا گزارش آسیب ها، پیشرفت ها و راهکارهای رفع موانع تحقق حقوق شهروندی را به ریاست جمهوری گزارش دهد تا این سند بروزرسانی شود.
دستیار رییس جمهوری در امور حقوق شهروندی اظهار داشت: برای اجرای منشور حقوق شهروندی کارگروه هایی در استان های کشور تشکیل می شود.
دکتر امینزاده در ابتدای سخنان خود با اشاره به اینکه احترام و نهادینه شدن حقوق شهروندی آرزوی دیرینه ایرانیان از 1285 شمسی تاکنون بوده است، گفت: منشور حقوق شهروندی فرزند قانون اساسی است.