مولاوردی در گفت و گو با خبرنگاران:
همایش بین المللی نقشآفرینی زنان و توسعه پایدار، شهریورماه برگزار می شود/جایگاه و نقش زنان در شرایط پساتوافق باید تبیین شود
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، از برگزاری دومین نمایشگاه و همایش بین المللی نقشآفرینی زنان و توسعه پایدار در شهریور امسال با موضوع «کارآفرینی و اشتغال» خبر داد و گفت: این همایش بین المللی در سه محور «زن و توسعه»، «کارآفرینی زنان» و «زنان در خانواده و جامعه» برگزار خواهد شد.
شناسه خبر: 88521 -
يکشنبه 11 مرداد 1394 - 14:12
شهیندخت مولاوردی روز یکشنبه در نشستی با خبرنگاران گفت: «توسعه اخلاق کارآفرینی»، «تبیین نقش زنان در توسعه کسب و کار»، «تبیین نقش زنان کارآفرین در توسعه اقتصادی و اجتماعی»، «ایجاد فرصت گفتوگوهای رودررو بین علاقهمندان» و «زمینهسازی برای تحقق سیاستهای اقتصاد دانشبنیان با مشارکت زنان»، از جمله اهداف برگزاری این همایش بین المللی است.
وی همچنین در تشریح اهداف نمایشگاه بین المللی نیز اظهارداشت:«معرفی و ارایه توانمندی زنان نقش آفرین در توسعه پایدار» و «معرفی و ارایه توانمندیهای زنان کارآفرین در حوزههای مختلف»، «معرفی محصولات و دستآفریدههای زنان کارآفرین» و «الگوسازی برای فارغالتحصیلان دانشگاهی» از جمله اهداف این نمایشگاه بین المللی است.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده همچنین از این همایش بین المللی به عنوان یک رویداد بزرگ نام برد و افزود: این رویداد در 4 بخش «همایش»، «نمایشگاه»، «اهدای جایزه بانوی کارآفرین سال» و «انتشار کتاب معرفی بانوان کارآفرین» دنبال می شود.
مولاوردی با بیان اینکه جایزه بانوی کارآفرین سال از سوی یکی از مقامات ارشد نظام به بانوی برگزیده اهدا میشود، گفت: زنان در توسعه صادرات غیرنفتی بویژه در زمینه صنایع دستی استعداد بالقوهای دارند.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه باید به سمت اشتغالزایی برای توسعه کارآفرینی و کسب و کار حرکت کنیم، گفت: زنان باید در بازار کار تمام توان خود را بکار گیرند و از تمام صاحبنظران و کارشناسان میخواهم در این زمینه کمکهای لازم را به عمل آورند.
مولاوردی با اشاره به اینکه کشورهای متعددی در این همایش شرکت خواهند داشت، گفت: در حال حاضر حضور نمایندگان 8 کشور عراق، آذربایجان، افغانستان، ترکیه، اندونزی، چین، روسیه و مالزی در این همایش قطعی شده و علاوه بر آن قرار است مسوول دبیرخانه سازمان کنفرانس اسلامی نیز در این مراسم حضور یابد. همچنین سفرای مقیم 29 کشور نیز به این همایش دعوت شدهاند.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در این گردهمایی به کارآفرینی فردی، سازمانی و اجتماعی و اشتغالزایی فردی، تعاونی و بخش خصوصی پرداخته میشود، گفت: جایگاه و نقش زنان در شرایط پساتوافق باید تبیین شود و امیدواریم تحقق سیاستهای کلی نظام، مانند اقتصاد مقاومتی و خروج از رکود، شرایط بهتری را برای کشور رقم بزند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه هدف دولت در تدوین برنامه ششم توسعه، تحقق توسعه پایدار و متوازن است، گفت: نقش زنان در توسعه متوازن باید تعریف شود و با مشارکت نهادهای علمی، دانشگاهی و مدنی باید شرایطی مهیا کنیم تا در قالب برنامه ششم توسعه ، به جایگاه صحیحی که مبتنی بر واقعیت جامعه برای زنان است، دست یابیم.
"سهیلا جلودارزاده" مشاور وزیر صنعت و معدن در امور زنان نیز در این نشست خبری با بیان اینکه «دولت»، «بخش خصوصی»، «سازمانهای مردم نهاد» و «دانشگاهها» در برگزاری این همایش همکاری دارند، اظهار داشت: هدف از برگزاری این همایش ارایه نتیجه و ثمره زحمات انجام شده در یکسال اخیر به مسوولین، دانشگاهها و همچنین ارتباط با کارآفرینان کشور و منطقه است.
وی با اشاره به اهدای جایزه بانوی کارآفرین، اظهار داشت: جایزه بانوی کارآفرین سال را به جهت معرفی توسعهیافتگی زن در دنیای امروز در جمهوری اسلامی ایران ایجاد کرده ایم که امیدواریم بتواند با توجه به هیات داوری، نمونههای توسعهیافتگی زنان در ۲۸ نوع فعالیت اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و خیریه را معرفی کند.
مشاور وزیر صنعت و معدن در امور زنان با اشاره به اینکه سعی کردیم به خلاء کارآفرینی در جامعه پاسخ دهیم، بیان کرد: این یک نیاز کشور بوده است و امیدواریم خروجی این کار، نهضت کارآفرینی باشد.
وی همچنین خبر داد که ثبتنامکنندگان در صندوق کارآفرینی امید میتوانند از 10 میلیون تا 200 میلیون تومان با توجه به طرحهای مطرح شده وام دریافت کنند.
دکتر خاوندکار دبیر کمیته علمی این همایش نیز با بیان اینکه به زودی وارد فضای آزاد مبادلات جهانی خواهیم شد، گفت: ما در فضای نوین جهانی نیازمند «اندیشه»، «دقت» و «تعادل» هستیم و امروز زنان بخش مهمی از اندیشهورزان هستند و به دقت و توانمندی زنان در امر تولید در کشور نیازمندیم. زنان در ایجاد تعادل در مشارکتهای اجتماعی و تولید ناخالص ملی سهم بسزایی دارند.
وی در ادامه با اشاره به تشکیل کمیته علمی همایش افزود: کمیته علمی با همکاری دانشگاههای معتبر کشور و پارکهای علم و فناوری توانسته است مبانی علمی و نظری و تجربی را در این زمینه به هم نزدیک کند.
دکتر خاوندکار در ادامه با توضیح درخصوص انتشار کتاب همایش گفت: هدف ما این است که 200 مدل اشتغال واقعی را در این کتاب مطرح کنیم تا در نهایت به عنوان یک مدل مرجع در اختیار زنان قرار گیرد.
شناسه خبر: 88521
- جلسات
- نهاد ریاستجمهوری