معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در نشست خبری:
برای غلبه بر چالشهای کشور، باید از تمام ظرفیتهای موجود استفاده کنیم / نتیجه حضور حداکثری مردم در انتخاباتی پرشور و رقابتی، مجلسی همدل با مردم است
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده تاکید کرد: در دوران پسابرجام و پساتوافق باید برای غلبه بر چالشهای کشور و پیشبرد طرحهای منطقه ای و ملی، از تمام ظرفیتهای موجود بویژه با بکارگیری نیروهای کارآمد بومی استفاده کرد.
شهیندخت مولاوردی روز سهشنبه در نشست خبری در شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر، اظهار داشت: در راستای توسعه کشور و پیشرفت انقلاب، باید برنامههای لازم را برای ارتقای جایگاه زنان ایران اسلامی که جزو پیشگامان انقلاب هستند، مهیا کنیم.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری و تاکید بر ضرورت مشارکت همگانی در انتخابات برای خلق یک حماسه سیاسی، گفت: نتیجه حضور حداکثری مردم در انتخاباتی پرشور و رقابتی در سراسر کشور، مجلسی همدل با مردم است.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده به شعار امسال مبنی بر "دولت و ملت؛ همدلی و همزبانی" اشاره کرد و گفت: سند چشمانداز 20 ساله نظام به نیمه راه رسیده است و برای رسیدن به آرمانهای 1404 همگی با همکاری و همبستگی باید فرصتهای موجود را مغتنم شده و برای بازخوانی وضعیت، مسیر را برای تحقق هر چه بیشتر اهداف هموار کنیم.
مولاوردی به تدوین برنامه ششم توسعه با رویکردهای خاص و رسیدن به هدفهای اصلی و قابل ملموس در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از اهداف اصلی تدوین برنامه ششم توسعه، رسیدن به توسعه متوازن در تمامی حوزهها است و امیدواریم با تصویب در مجلس شورای اسلامی و اجرایی شدن این برنامه، به این مهم دست یابیم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا رشد قابل توجهی در لایحه بودجه 95 برای امور زنان و خانواده اتفاق افتاده است؟ ، گفت: با توجه به سیاست انقباضی دولت در لایحه بودجه سال آتی رشد قابل توجهی را شاهد نیستیم، اما با مدیریت ظرفیتهای دستگاهها و سازمانهایی که وظیفه ذاتی در امور زنان و خانواده دارند، میتوانیم در جهت رفع آسیبهای اجتماعی و پیشرفت حرکت کنیم.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده ادامه داد: خوشبختانه وزارت نیرو با ارایه برنامه و اختصاص بودجه مشخص، در این مسیر پیشرفتهای قابل ملاحظهای کرده است و امیدواریم سایر دستگاهها با اختصاص برنامههای مدون و مشخص در توسعه متوازن در کشور سهیم شوند.
مولاوردی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه به چه میزان چهره زنان در صدا و سیما با واقعیت جامعه تطبیق دارد؟ ، گفت: با برنامهریزی در رسانههای جمعی، ملی، نوین و مجازی میتوانیم تصویر منفی که در جهان نسبت به زن ایرانی مسلمان نقش بسته است را اصلاح کرده و با زودن زنگارها از چهره بانوان کشورمان بازتاب چشمگیری را در جهان شاهد باشیم.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در بخش دیگری از سخنان خود به نامگذاری 17 بهمن به عنوان «انقلاب اسلامی، تحکیم بنیان خانواده، جوانان و سبک زندگی ایرانی – اسلامی» در ایامالله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی 1394 اشاره و تصریح کرد: تأثیر زنان در وقوع انقلاب اسلامی و میزان حضور حداکثری بانوان کشور، بازخوانی و ارزیابی زنان در این برهه تاریخی از اهم برنامههای این معاونت در دهه فجر انقلاب اسلامی است.
مولاوردی برخی از اقدامات معاونت امور زنان و خانواده در ایام دهه فجر انقلاب اسلامی را «حضور در جلسات سیاستگذاری ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی»، «تشکیل کمیته امور زنان و خانواده ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی»، «مکاتبه، جمعآوری و تنظیم و ارایه برنامههای پیشنهادی استانها و دستگاههای اجرایی به ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی» و «برنامهریزی پیرامون اجرای برنامههای ملی با هماهنگی ستاد بزرگداشت دهه فجر مانند، تجدید میثاق با آرمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، دیدار با خانواده معزز شهدا» عنوان کرد.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه 29 استان و 23 دستگاه اجرایی برنامههای پیشنهادی خود را به این معاونت ارسال کردهاند، گفت: بر این اساس برنامه دستگاههای اجرایی در حوزه ستاد دو هزار و 590 برنامه و در استانها 73 هزار و 447 برنامه است که از میان دستگاههای اجرایی «سازمان بسیج جامعه زنان»، «وزارت ورزش و جوانان»، «وزارت آموزش و پرورش» و در استانها، استان فارس بالاترین برنامهها را به خود اختصاص دادهاند.
مولاوردی اهم برنامههای معاونت امور زنان و خانواده را در دهه فجر را «حضور در نشست خبری»، «حضور در مراسم افتتاحیه بازارچه خیرین انجمن بانوان دیپلماتهای وزارت امور خارجه (DLA)»، «بازدید از شرکت مادر تخصصی فرودگاههای کشور »، «برگزاری دومین همایش ملی اعتدال با موضوع اعتدال، زنان و توسعه با حضور مقامات عالیرتبه »، «برگزاری مراسم اختتامیه دوره آموزشی ارتقای مهارتهای علمی و عملی زنان جهت حضور در مجامع بینالمللی»، «برگزاری هفتمین نشست منطقهای ترویج همکاریهای شبکهای سازمانهای مردم نهاد در استان کهکیلویه و بویراحمد»، «افتتاح تالار تخصصی منابع زنان و خانواده کتابخانه ملی» و «دیدار با ایثارگران زن و خانواده معزز شهدا و ایثارگران» دانست.